Seasalt Cornwall

Hun bedrijf begon in 1981, wat betekent dat ze dit jaar 39 jaar oud zijn. Al die jaren geleden, op een natte augustusdag, ging de familie Chadwick een winkeltje in Adelaide Street, Penzance, genaamd General Clothing Stores. Ze gingen alleen naar binnen om wat waterdichte jassen te kopen, maar uiteindelijk kochten ze de winkel ook! De winkel verkocht traditionele werkkleding, zoals visserskousen, Guernsey-truien en gestreepte topjes, en binnen een paar maanden waren ze uit de Midlands verhuisd en woonden ze in St Ives.

Hun klanten in die tijd waren de zeelieden, boeren en vissers van het gebied, en er kwamen ook nogal wat van de St Ives-kunstenaars binnen. Die vroege dagen hebben echt invloed gehad op hoe hun producten er vandaag de dag uitzien.

De drie gebroeders Chadwick, Leigh, David en Neil, hadden hun hele leven in de familiewinkel gewerkt, aan en uit. Toen hun vader, Don, in 2001 overleed, besloten de broers een kledingmerk te creëren dat geïnspireerd was op alles wat ze leuk vinden aan Cornwall... en Seasalt werd geboren!

Ze zijn nog steeds elke dag betrokken, net zo gepassioneerd, en erg trots om een van Cornwall's grootste werkgevers te zijn.